Kalmar Flygklubb anordnar flera gånger per år spaka-själv-dagar för dig som är intresserad av att ta flygcertifikat. Under dessa dagar har du chansen att testa hur det är att själv flyga ett av våra en-motoriga propellerflygplan – givetvis med en erfaren flyglärare vid din sida!

För dig som vill upp och flyga men som inte är intresserad av att ta flygcertfikat finns istället möjlighet att boka en introduktionsflygning någon dag som passar dig.

Flygningen under spaka-själv-dagen varar ca 30 min och kostar 1000 kr. Betalning kontant eller via Swish.

Någon förbokning behövs inte utan det är bara att komma till klubben någon gång under angiven tid (väntetid kan förekomma).

Vägbeskrivning till flygklubben hittar du här. Grinden kommer att vara bemannad.
Det är inte tillåten att köra in på flygplatsområdet utan ledsagning!

Observera att spaka-själv-dagarna kan komma att ställas in eller flyttas om vädret inte medger flygning. Detta kommer i så fall att kommuniceras via denna sida.

Nedan ser du kommande spaka-själv-dagar. Om du inte har möjlighet att komma på någon av dessa dagar är du givetvis välkommen att kontakta oss för att boka in en provlektion någon annan tid!

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer om covid-19 och stannar hemma vid symtom. Det räknar vi med att du också gör!

DatumTidStatus
2022-07-0910-14Kommande
2022-08-1310-14Kommande